Sok motoros szereti egyedivé varázsolni kétkerekűjét, néhányuk azonban jóval tovább merészkedik. A videón látható négykerekű robogó egy brit úriember, bizonyos Nick Shotter alkotása, aki két évtizeden át csiszolta a motort. Az eredmény egy elképesztően stabil szerkezet, amelyet egy 400 köbcentis Yamaha-blokk hajt.

A Motorcycle.com összehasonlította a Ducati és a Benelli nagy streetfighterét. Bár az eredmény szubjektív, a Ducati kéthengerese erősebb, fékjei jobbak, míg a Benellit kényelmesebb a hétköznapokban használni. Önök melyiket választanák?

Az 1999-es nürburgringi MotoGP-futamra valószínűleg mind a mai napig sokan emlékeznek. A kaotikus futamon az egyik kanyarban olaj került a pályára, amelynek eredményeképp többen - köztük Colin Edwards - is kicsúsztak. Az amerikai versenyző az eset után hangosan fejezte ki véleményét a versenybíróknak.

Jövőre mutatkozik be az új Super Tenere, amelyet drive-by-wire rendszerrel, ABS-szel, menetstabilizálóval, egyszóval a legmodernebb berendezésekel szerelnek fel. A motor mozgatásáról egy 1000 köbcenti körüli lökettérfogatú kéthengeres gondoskodik majd.

Rádiótávirányítású autók versenyéről biztosan sokan hallottak már, de mi a helyzet a motorokkal? Mint kiderült, az ilyen, 1:5 méretarányú gépeknek is van versenysorozatuk, az alábbi videó például az egyik 2007-es nagydíjon készült.